От 4 септември любимото дневно токшоу Преди обед“ ще влезе в нов дом и

...
От 4 септември любимото дневно токшоу Преди обед“ ще влезе в нов дом и
Коментари Харесай

Вижте кой сяда в стола на Сашо Кадиев в Преди обед

От 4 септември любимото на ден токшоу  " Преди обед “ ще влезе в нов дом и ще зарадва феновете с напълно освежен формат. С неповторимата си усмивка журналистът Деси Стоянова ще посрещне в студиото своя нов екранен сътрудник - артиста Петър Дочев, с който всеки работен ден ще разискват любопитни и вълнуващи тематики с забавни и значими събеседници. Богатото многообразие от срещи ще бъде допълнено с нови рубрики, които дават обещание качествено забавление пред екрана за феновете.

За прелестната атмосфера в студиото и за аудиторията пред дребния екран ще способства освен новият тандем на Деси и Петър, само че и новият дом на предаването. Той е основан в новия студиен комплекс на bTV съгласно условията за green filming практики и е построен с екологични и устойчиви естествени материали, мултифункционални зони, благоприятни условия за редом снимане и лъчение на повече посетители и тематични рубрики, съвременна LED осветителна и аудио-визуална техника. Цялото пространство основава неповторими чувства за мястото вкъщи, където сядаме със фамилията или с другари и приказваме за в действителност значимите неща в всекидневието - кино, публични процеси, забавни истории, значимото от живота в България и света, написа bTV.

Петър Дочев е една от младите очаквания на българското кино и спектакъл. Естествен, неналожителен и извънредно надарен, той пленява публиката с харизматичното си лъчение и професионализъм. Той е роден в Бургас, където приключва гимназия с профил география. Наред с интереса си към света,  в тийнейджърските си години той се увлича по бойните спортове и интензивно тренира киокушин карате.  След това обаче музика го превзема и предопределя артистичния му път в живота. Петър преоткрива изразяването посредством нотите, а по-късно и актьорството на аматьорско равнище. Веднага след завършването на междинното си обучение Петър е признат в НАТФИЗ в класа на проф. Атанас Атанасов. Завършва " Актьорство за трагичен спектакъл “ през 2015 година Едва дипломирал се, през същата година Дочев е поканен на щат в Младежкия спектакъл " Николай Бинев “, където прекарва три години преди да излезе на свободна процедура.

В момента Петър Дочев играе на сцените на Народен спектакъл " Иван Вазов “, Драматичен спектакъл Пловдив, Театрална работилница " Сфумато “, Театър " Азарян “ и " Топлоцентрала “. Популярни постановки с негово присъединяване са " Някои го избират... “, " Кухнята “, " Срещу течението на Хъдсън “, " Стъклената менажерия “, " Под купола небесен “, " Одисей “, " Не падай духом “ и други Снимал се е за няколко български кино лентата и сериал.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР